Як пережити смерть дитини?

Як пережити смерть дитини?

Смерть власної дитини — це завжди непоправна втрата для батьків. Як зуміти пережити це, де взяти сили, щоб не розчаруватися в житті, не спитися, що не зруйнувати сім’ю? Животрепетне питання для тих батьків, хто пройшов через смерть своєї дитини. Це завжди страшно, болісно — пережити таке в своєму житті. Дорогоцінні батьки, знайте, таке трапляється іноді в нашій, коли ми не розуміємо, чому це сталося з нами, коли ми зі сльозами взиваємо до Бога: Господи, за що нам таке, в чому ми згрішили?

Ми ніколи, може, не зрозуміємо цього, але повинні знати, що жодна волосина не впаде з голови нашої без волі на те. Хочу втішити вас: душі ваших передчасно пішли чад не втрачені у вічності. Кожна така душа жива у Господа, бо Святе Письмо говорить:

Бог же не є Бог мертвих, а живих, бо всі в Нього живуть. Воля Божа на кожну людину — увірувати за життя своєї в рятівну жертву Ісуса Христа, щоб отримати спасіння і життя вічне. Воля Божа на кожної людини — це гідно пройти на землі майбутнє йому терені, щоб збагаченими любов’ю і добрими справами прийти в своє до Нього для отримання свого вінця слави. Надаю вам, дорогі мої, прекрасне свідчення християнського до даної проблеми подружньої пари, які пережили смерть власної дитини і знайшли сили жити далі завдяки своїй вірі в Господа Ісуса Христа. Вони теж зі сльозами кличуть до Бога: чому, Бог, чому?

Вони пройшли свою долину плачу і вистояли у вірі. Вони зуміли пережити смерть своєї дитини, і Бог дарував їм розрада — нагородив їх новими дітьми. Ось це чудове свідоцтво Пройти долиною плачу Смерть дитини непоправна втрата.

Горе, з яким важко впоратися. Стрельнікових з Пермі випробувала це на власному досвіді. У 2000 році загинула їхня єдина дочка, якій було три з половиною роки. Довгоочікуваний дитина Світлана та Вадим познайомилися незадовго до того, як юнака призвали до армії. Два роки Світла вірно чекала Вадима, і відразу після його повернення, в 1992 році, вони одружилися.

Як будь-яка молода пара, вони мріяли побудувати щасливу сім’ю, планували народити двох чарівних малят. Але час йшов, а Світлана ніяк не могла завагітніти, через що сильно переживала. Настав другий рік, третій, а дітей все не було. Світла пройшла медичне обстеження.

Діагноз був: безпліддя. Але подружжя не дозволяли розпачу заволодіти їхніми серцями. І ось довгоочікуваний результат: Свєта вагітна! Вони були дуже щасливі — мрії про власну дитину стали збуватися.

У 1996 році в сім’ї Стрельнікових народилася прекрасна донечка Мариночка. Але між Вадимом і Свєтою відносини стали поступово холонути. Вадим міг дозволити собі прийти додому пізно, залишаючись після роботи з друзями. він знаходив різні: то відзначали день народження, то обумовлює покупку. Іноді він взагалі не приходив додому. Світла не розуміла, що відбувається з чоловіком, чому він став віддалятися від сім’ї.

Пожежа 24 березня 2000 був звичайний день, не віщував нічого поганого. Після роботи, забравши Марину з дитячого саду, Світла почала готувати вечерю. Донька разом з сусідським хлопчиком захоплено малювали.

Вони вже довгий час дружили сім’ями і тому частенько ходили один до одного в гості. Коли Вадим прийшов з роботи, вони вирішили відвідати своїх друзів, а дітей залишити грати у себе в будинку.

У серці у Свєти чомусь було неспокійно. Чоловіки обмінювалися смішними історіями, всім було весело, а вона переживала за дітей. Минуло півгодини, і вона стала вмовляти чоловіка піти подивитися, що роблять діти.

Її заспокоювали, кажучи, що вони нікуди не подінуться із закритого на ключ будинку, але вона не знаходила собі місця. Вже підходячи до будинку, Світлана зрозуміла, що її передчуття виправдані: за дверей йшов дим, відчувався запах гару.

Батьки вбігли в кімнату. Через дим нічого не було видно. Світла з жахом уявила, що могло статися з дітьми. Вадим став вибивати скло.

Пожежі як такої не було, меблі обгоріла, стіни закоптилися. На кухні під столом лежали діти.

Схопивши їх, Вадим швидко вибіг на вулицю і став робити штучне дихання. Але було пізно, діти не подавали жодних ознак життя.

Швидка допомога тільки констатувала факт смерті. Джерело: http://novizavet. ру / svidetelstva / projti-dolinu-placha. html Нехай це свідчення мого духовного брата і сестри дарує розраду всім тим, хто також, як і вони, пройшли свою долину плачу. Сам Бог да доторкнеться до їх пораненим серцям Своєю любов’ю і зцілить їх рани.

Якщо Вам сподобалася ця стаття, поділіться, будь ласка, нею зі своїми друзями в соціальних мережах натисніть кнопочки, розташовані нижче. І не забудьте підписатися на оновлення сайту, щоб отримувати нові статті на Email З повагою,.

Як пережити смерть дитини?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты